Vodník

Vodník

Anotace: Pro Psavce....bylo mi líto jeho vodníka, tak teď snad bude spokojený (i Psavec :))

Nad brčálem již svítá
slunce noci dává vale
vodník smutně jitro vítá
myslí na dívčinu stále

I zželelo se Bohu hastrmana
nechal rybu rybou
zjevila se krásná panna
na hladině pěla píseň libou

Tvář hodna Afrodity
na niž čekal vodník sto let
tělo jako Nefertity
láska na první pohled

Zapomněl rázem na dívku člověčí
žít pod hladinou
pozemským lidem nesvědčí
živa býti kapradinou..

..zalíbilo se tuze panně
zelenáči už je k mání
z šosu ji kapka touhy kane
co se dělo dál? O tom nemáte zdání!

Z tůňky rozbouřené moře
vlny zaplavily okolí
zalíbilo se ji býti nahoře
(prej panna)- nic nebolí!
Autor 5thelement, 14.07.2009
Přečteno 364x
Tipy 29
Poslední tipující: carodejka, PIPSQUEAK, P.P.S., jedam, Juraj Hrom, BARBYE, Bíša, Mbonita, sophia92, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se...

14.07.2009 22:29:00 | Bíša

Díky, už mám taky jednu připravenou, aby se necítil tak sám.

14.07.2009 14:40:00 | Psavec

...že ještě v 05:00 straší vodnice,to koukám ST

14.07.2009 04:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí