Příliš pozdě již..

Příliš pozdě již..

Anotace: Teď marné zoufání, dostihl mne trest za věčně rouhání

Sbírka: Kniha stížností

Příliš dlouho, pozdě již..
Kopala jsem sobě hrob
a stloukala kříž.

Tentkrát přišlo mi to vhod,
ubližovat vlastní duši.

Pozdě již i rozum tuší,
že to jen hra osudu,
který asi z dlouhé chvíle,
vzal mi naději..
Chci být .. nebudu.

Přestávám vidět jen černobíle,
a veselejší zdá se svět..

Prosím vás o šanci vrátit se zpět.
Autor darkday, 14.07.2009
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Udělala si první krok vstříc světu, ted uvidíš jakou tvář ti tentokrát ukáže..

14.07.2009 09:11:00 | T-Mac

Záleží jen na tobě ...

14.07.2009 09:05:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí