V nicotě barevného světa

V nicotě barevného světa

Anotace: moc se nelekněte, taková šílená

Sedím tiše v růžové trávě,
kolem létají třínozí skřeti,
sviští vzduchem na svých černých dracích,
fialové ondatry zděšeně létají do svých hnízd,
z nor mlsně vykukují opeření líni,
z úst jim trčí rozeklané jazyky,
kterými přejíždí po mé kůži,
zůstávají po nich vlhce vyprahlé mapky,
plna zvědavosti se na ně pozorně zadívám,
vidím miniaturní flekaté zebry,
bezcílně pobíhající po mých rukách,
po mých zádech, po mém břiše,
maličký ještěr spí mezi mými ňadry,
kolem poletují duhové houbičky,
zvučně zpívajíc vrtí se v divokém rytmu,
padám do trávy obličejem napřed,
průhlednou hlínou vidím do nitra Země,
prudce míhajíc nožkama tu běhají žlutí slimáci,
kam asi spěchají, kam asi jdou??
Kam jsem spěchala, kam jsem šla??
Netuším, pomalu se ztrácím v nicotě
tohohle zvláštně barevného světa,
již nikam nespěchám.
Autor Melfëa, 06.11.2005
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)krásně barevná a nakažlivá:-))

07.11.2005 17:03:00 | kulishak

teda taky nevím, co si o tom mám myslet, ale je to naprosto úžasné, gratuluju

07.11.2005 08:42:00 | Kubino 2

Hele, že tys přebrala houbiček? Líbí se mi ten barevný pohled.

07.11.2005 07:58:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí