Čas zemřít?

Čas zemřít?

Anotace: ...

Sbírka: Kniha stížností

S žiletkou v ruce nechtěla jsem žít,
nechat všeho a navždy odejít.
Ale s každou další ránou,
city horké náhle chladnou.

A cosi křičí hlasitě,
zůstaň se mnou na světě.
Ach ty vůle proradná,
zase sama bezradná.

Zradila mne vůle žít,
Toužím zůstat, lásku mít.
Další dveře otevřít,
ještě bude čas zemřít..
Autor darkday, 14.07.2009
Přečteno 339x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí