Kontrast

Kontrast

Anotace: +++

Končící nekonečno
ve stínu svítícího měsíce.
Slunečné oblačno,
kde končí začátek bez konce.

Pálí sfouknutá svíčka,
začátek věty tam kde tečka leží.
kolem krku smrtelně povolená smyčka,
když člověk v kleče běží.

Beze slov vyprávět příběhy
a s hlavou pod vodou si zpívat.
Pochovat blízkého bez námahy
a nekonečně slovy plýtvat.
Autor Striptérka, 14.07.2009
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí