Stín

Stín

Bezesné noční putování,
pár mlhavých obrazů po stěnách,
snad ze vzpomínek,
či provinění...

Jen
hrobové ticho ve víření křídel
temných motýlů
ztrácí se nad slovy
z výkřiků do prázdna
...

a
procházka ve vlasech spletených slzami,
snad asi bez ptaní - čas k něčemu bez ničeho
Bohužel / Bohudík

Svlečená okna do krajin poutníků
v temných cestách - po souhvězdích nebeských vzkazů,
hřející vítr rozhání stopy z návštěv,
rozplynutí okamžiků bez důkazů - v déšť
mizí

Smáčený prach v kalužích bez odrazu,
rytiny do stěn,
kresby po nebi,
nikde nic není..

takhle nad ránem....

Vítání sluncem do dalšího dne zatracení...

...........

Letím na křídlech nočního motýla
a splývám s...
když k inkoustovému nebi se snáší

vtom najednou z prázdného srdce
se práší...

na cesty minulosti

...........

Stín

nekalých úmyslů
co
navždy si uchovám

...

v sobě
Autor padající do neznáma, 14.07.2009
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Bíša, Mbonita, Psavec, Květka Š., WAYWARD, Raziel PsyDearth Characith, zlomený a nanicovatý -__-, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké hrátky se slovíčky, do kterých duše přidala pár kapek... Líbí!

14.07.2009 15:28:00 | labuť

krasne

14.07.2009 12:33:00 | Raziel PsyDearth Characith

Pekne slovni obraty-

14.07.2009 12:17:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí