Mr. Hyde

Mr. Hyde

Anotace: bla bla bla...

Když měsíc oděn v rouchu nov
tu já stojím v stínu beze slov
a lačně hltám tělo hříchu
ve světle, půlnočním tichu.
Svobodný se oddávám
tělesným radovánkám

Občané vzteky trnou.
V noci divou šelmou,
však ráno jsem opět ten,
co v náručí ctnostných žen,
odříkává verše milostné.
Jak žalostné, jak žalostné!
Autor Edmond Kadad, 14.07.2009
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žalostné ...

16.07.2009 09:21:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí