Nepřirovnávám!

Nepřirovnávám!

Anotace: o přirovnání, TEBE!

K vodě života mohl bych přirovnat tvou přítomnost v mém bytí.
Ale neudělám to,
protože tvá přítomnost je bytím mého života.

Jako hřejivé paprsky slunce v zachmuřeném dni mohl bych přirovnat tvé žhavé pohledy z fotografií.
Ale neudělám to,
protože tvé pohledy jsou těmi paprsky v mých zachmuřených dnech.

K záblesku nejjasnější hvězdy mohl bych přirovnat tvůj jasný hlas v prázdnotě vesmíru mého sluchu.
Ale neudělám to,
protože tvůj hlas je nejjasnějším zábleskem v té prázdnotě.

Jako nejčistší dar v nejtemnější realitě mohl bych přirovnat me sněnío tobě.
Ale neudělám to,
protože me sny o tobě jsou tím nejčistším darem.

Jako hedvábný dotek havraních perutí mohl bych přirovnat tve vlásky na me tváři.

To neudělám,
protože tím ony jsou.
Autor CvrkVojta, 14.07.2009
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, staruska, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí