Dnešní přirovnání.

Dnešní přirovnání.

Anotace: co se může přihodit v jednom dni.

Dnes mě po tváři pohladil okvětní lístek jabloně,
a já si bezmyšlenkovitě představil tvou dlaň.

Mezi mraky mé tělo zalil na chvíli hřejivý paprsek slunce,
a já si představil tvůj rozpalující pohled.

S mými vlasy s pohrával neposedný vítr,
a v mých myšlenkách to byl tvůj smyslný dech.

Jindy to je zase pohled na hvězdy bloudící po temné obloze,
a to se vyrovná představám záplavě tvých divokých vlasů.

Jako dobré víno které rozlévá své teplo po těle,
jsou mé myšlenky na tebe.
Vyřčené i ty skryté,
já nevím jak to říct,
jak to dobře vyjádřit,
snad jen, "Miluji Tě!"
Autor CvrkVojta, 14.07.2009
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, staruska, Lasska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To byla moc hezká ochutnávka z Tvých děl...ST

05.12.2010 01:53:00 | Sladkalu

moc hezky napsáno

14.08.2009 18:10:00 | staruska

zajímavá

14.07.2009 17:43:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí