Černobílá

Černobílá

Anotace: jednoduše z mojí duše

Hledá mezi řádky
v černobílém baletu
čas má příliš krátký
,,...ruko,ať to nespletu!"

S černobílou scénou,zdá se
baletky si vystačí
jedna druhé podobá se,
když se v rytmu roztančí

Soustředěná...do papíru
očima se vsakuje
v srdci žal a v mysli víru,
jak se barvám vzdaluje

bílá,černá,bílá,černá,bílá,bílá,černá
notám a klavíru zvuku nadosmrti věrná
Autor Duhová, 14.07.2009
Přečteno 271x
Tipy 11
Poslední tipující: martinaV, Bíša, WAYWARD, Le ver luisant, Němá, hašlerka, jedam, Žena z Marsu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za ST

15.07.2009 06:25:00 | WAYWARD

baletkou už jsem byla, dnes jsem černobílá.
Moc hezká.

14.07.2009 20:39:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí