Zrada

Zrada

Anotace: Co nato říct hm......

31.1.2009

Autor-stalo se

Zrada

Tebe jsem za přítele považoval
dobrá léta Ti věřil a vážil si Tě
dobrých 13let jsem Tě měl rád
vlastně už od střední
ale dneškem to skončilo
neboť jsi mi ukázal svoji pravou tvář
a tím jsi mě zradil
už to není bílý a černý
kdy u Tebe jsem vyjímku dělal
kde jsem si Tě plně vážil
kde stranou šlo skin a cikán
byls pro mě jako brácha
teď už to však neplatí
neboť v pravém světle jsi se ukázal
a mě tím podrazil
teď už jsi jen můj nepřítel
tak se chovat k Tobě budu
ať se Ti to líbí nebo ne
zradils ato se odpustit nedá
ba ani svou krví to nespravíš
atak jsem si Tě vážil
.................
Autor JarekBrnoCz, 14.07.2009
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Tacca, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..přítele ztratit-je dlouho otevřená rána..

14.07.2009 21:43:00 | Tacca

stalo se,co stát se nemělo...

14.07.2009 21:35:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí