Nádražní II.

Nádražní II.

Anotace: Variace na jiné téma

Bethoven zněl
nádražní halou.
Pán si tak pěl
písničku starou
a mladá dáma
se usmívala.
Na noze stála
každého se ptala:

,,Co jste dnes
prožil krásného?"

Pokaždé se setkala
s nechápavým výrazem.


Bethoven zněl,
s radostí odcházel
starý pán o berlích.
Autor Memento, 14.07.2009
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný, Bíša, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí