Chci..

Chci..

Anotace: Chci abysme se viděli..sakra..jen to jediný chci..

Chci tě mít u sebe,
a povídat si vesele.
Chci tu mít tebe,
tak jako nebe.
Chybíš mi strašně moc,
proč nemám tu moc,
abys tu byla,a mě obejmula..
Ty scházíš mi velice,
jsem smutná,jak opice..
Chci abys tu byla,a k radosti mě přinutila..
Nechci jen plakat,a řezat se,
Chci se smát a bavit se..
Chci tě slyšet,jak se směješ,
chci tě vidět,jak mě bereš..
chci tě znát ještě víc,
ale nemám ten klíč
srdce si mi otevřela,
ale bránu uzavřela,
chci se tam dostat,a obejmout tě,
pokousat a políbit tě..
Nesnáším tě - Miluji tě..
Autor wejwa, 14.07.2009
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí