-smysl pro pochopení-

-smysl pro pochopení-

Anotace: --------------

Uvědomuju si jak moc mě má v pasti
letošní léto.

Mráz uvnitř těla
a kolem neskutečný horko.
Spalující.
Nepochopený večery i rána
mezi špinavýma skleničkama.

Trochu ubíjející melodie.

V podstatě chápu tvoje naděje.

Jen neumim ospravedlnit ty svoje.

//chapajici oci
chapajici slova
a nepochopena duse letnich veceru?//

Chci najit smysl pro pochopení tvýho já.
Je to bez šance
-ale jinak to nejde-
chci čas

-svet je plny nepochopeni-
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 15.07.2009
Přečteno 233x
Tipy 15
Poslední tipující: Lucie Teru, Radek.oslov.Šafárik, jedam, mattoni.uz.neni, její alter ego, Bíša, rry-cussete, Simísek, 6thSun, Andělskými perutěmi chráněna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě napsaná

26.07.2009 20:54:00 | Radek.oslov.Šafárik

Pln nepochopení, avšak chápeme někdy my..?

15.07.2009 16:50:00 | Simísek

řekla bych, že poslední řádek je dosti výstižný...

15.07.2009 12:54:00 | Andělskými perutěmi chráněna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí