Těžký život

Těžký život

Anotace: Samota

Těžký život je když jím sám proplouváš,
nikdo ohled na tebe nebere,
neohlíží se, když upadneš,
jde dál a ty zůstaneš sám, sám tam
tam kde ticho je.
Naslouchat se snažíš a i v tichu,
se něco zachytit snažíš.

Miluješ, ale nikdo tě nevnímá,
neposlouchá. Láskou vřeš a chceš,
abys v tom nebyl sám.
Topíš se, zase sám, padáš do hlubiny,
která je pro tebe ta konečná.

Jsi král, ale nikdo… tě neposlouchá.
Křičíš, řveš, káráš všechny ty hlavy,
které jsou lhostejné. Marné to je,
v slzách se znova topíš a nikdo tu není.

Už se nevrátíš, marný jsi tu byl.
Až do nejhoršího přijde, všichni tě prosit budou…
Autor Mutsisuki, 15.07.2009
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí