Život,boj,láska

Život,boj,láska

Anotace: Autor-co nato říci......

28.1.2009 12:40

Autor-co nato říci......

Život,boj,láska

Život je krátký
tak nebuďme blázni
a plně ho užívejme
snažme se ho žít
přeci jen s Tebou
bych chtěl být
a život s Tebou
na plno žít
tak proč se tomu bráníš
a nechceš o další
krok ku předu jít

Lásko
kdy už pochopíš
že jen pro Tebe
mi srdce bije
přesto plně chápu
obavy Tvé

Životem
se musí žít
ale občas je nutné
se zaněho bít
ikdyž smrt pak vítězí
ale přesto
šance tu je
jenom se nebát
a do boje jít
za život náš

Život
je jak láska
zatracován
nenáviděn
lhostejně odsuzován
a krutě zkoušen
přesto z jiskrou naděje
do nových začátků
a nepromarněných
nových šancí
jít dál
Autor JarekBrnoCz, 15.07.2009
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zivot je boj a laska je dar.

16.07.2009 20:33:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí