Cestou z práce

Cestou z práce

Anotace: Autor- jentak sedim a pisi

28.1.2009 22:20

Autor- jentak sedim a pisi



Je večer
tma přišla
a nočním Brnem
jedu domů
v ruce mobil
a jentak si básním
a píši co mě napadá
co srdce mi řekne abych psal
jsouto jen myšlenky které mám
ale jsou mé
po chvilkách se ohlédnu
a z okna busu vidím
ten městský život
a co se kolem děje
vzadu sedím
a větší rozhled mám
atak sedím a jedu dál
tím nočním Brnem
tím krásným městem
co mám tak rád
Autor JarekBrnoCz, 15.07.2009
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, carodejka, Tacca, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď v podvečer, kdy město chládne...
je to příjemné čtení ač do Brna nepatřím...

17.07.2009 19:56:00 | labuť

Je citit ze mas Brno rad , posilam Ti do neho svuj pozdrav.

16.07.2009 20:34:00 | carodejka

...krásně se jezdí,v noci...

15.07.2009 17:13:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí