Slibuji a kaji se

Slibuji a kaji se

Anotace: Akrostich

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Své hříchy už nesnažím se skrýt.
Ledabyle snažím se žít.
I v nejhlubší noci svítí pro mě hvězda.
Bojuji o sny, přec se to nezdá.
Ukřižuji svá tajná přání.
Jen láska k tobě mi v tom zatím brání.
Ikarus můj věžný vzor.

Akordy stesku - můj věčný vzdor.

Kulatí se zmrzlé slzy beznaděje.
Ani nestačím polykat slova - vražedné krůpěje.
Jako snílek drtím své city.
Ilias má múza topící se v močálu banality.

Sama se svým stínem.
Enormně spalující vlastním splínem.
Autor Satha, 15.07.2009
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Zasr. romantik, Zdenek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi!

16.07.2009 13:15:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí