Klavírní sonáta

Klavírní sonáta

Anotace: V tichu zazní melodie z daleka.

Proč prsty občas neposlouchají?
Skonal po dlouhých minutách hraní.
Utíkají jako děti,
kde se jak po hřišti chvátají
Kam sjíždějí prsty?
Odshora - do vroucích basů.
Mozart, Turecký pochod
sjíždějící noty
po kopci nahoru a dolů.
U zapadajícího slunce
a vesnice
zakončil pochod.
Chopin, Impromptu Fantasie
sjíždějící noty
jak vlny radosti a smutku.
Prsty po minutách utichly.
Autor JsemMaličký, 15.07.2009
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Bíša, Lady Carmila, mavi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásná báseň...

15.07.2009 22:42:00 | Lady Carmila

pěkné, asi hraješ na klavír viď :)

15.07.2009 21:19:00 | mavi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí