Sedmero něčeho

Sedmero něčeho

Anotace: pro jednou něco psáno bez deprese

za sedmero horami
bardův hlas zní
za sedmero řekami
o lepším světě sní

za sedmero lesy
stojí skvostný hrad
tam kde král pořádá plesy
na ně princ chodí tancovat

za sedmero moři
les elfů díky válce hoří
za sedmero potoky
starý mág si léčí otoky

za sedmero propastmi
stojí bordel neřestný
za sedmero bolestmi
čeká prý ráj pověstný
Autor Johny Styx, 15.07.2009
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta G., Bíša, mavi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za konec supertip:) mám ráda naději na konci

15.07.2009 21:21:00 | mavi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí