Slza a krev

Slza a krev

Anotace: ...

Slzami smývám náš tichý hřích,
na dětském hřišti slyším smích.
Kapka krve na zem dopadá,
utržena lilie na zemi uvadá.

Tys mi jí dal a zvonivě se smál,
že něco poznám, jsi se asi bál.
Netknutá sklenka vína na stole,
ležím teď tady potichu dole.

Nehýbu se, téměř nedýchám,
přemýšlím, tiše zavzdychám.
Ty otíráš si bílé zoubky upíří,
jak se s tím mé okolí smíří?

Avšak při myšlence na věčné mládí,
při pohledu na Tvé oči, které mě svádí,
už vím, že tohle je přesně to pravé,
hříšně dokonalé a hlavně zdravé..
Autor Wyrda, 15.07.2009
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí