Bulva Meloun, v zajetí pervitinu a drog

Bulva Meloun, v zajetí pervitinu a drog

Anotace: Báseň o mém dobrém kamarádovi Sergejovi

Potřebuji lajnu pervitinu
Kde seženu jest kilo?
Vezmu si peřinu
Udusím maminku
Ukradnu peníze
Běžím pro onen bílí prášek
vdechnu dutinou nosní
a oči mám jak hrášek
tančím, bdím a sním
chci další bílí prášek
Pomožte mi z toho utrpení
sežeňte mi další peníze
na andělský prach
další lajna ve mě
a já dostávám strach
Srdce buší, tepny tepou
iluze se dostavují
Kůžě bělá, tělesný funkce mimo kontrolu
dostávám třes
ať už skončí tenhle běs !!
Musím ukončit to trápení
podejte mi další fet
Perník ne, prosím perník už ne
Já chci poslední vpich, můj poslední vpich
Ruku si obvážu
Do injekční stříkačky heroin natáhnu
Nasadím jehlu
Ani sekunda neuběhla a já uvolněn zblednul
Oči se zavírají, třes a křeče se dostavují
Onen kluk mě naposledy zhulí
Toť poslední chvilky mého skurveného života
Nechci žít, chci umřít
ve hlíně hnít
Sbohem lidi, mám vás rád, miluju vás !
Autor Zachy, 16.07.2009
Přečteno 786x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, Kars, Rasputin.m
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To teda podepíšu, co říká Kars...ST

24.01.2011 16:57:00 | Sladkalu

Dal bych to do škol jako povinnou četbu a k tomu jeden nenávikovej prášek, ať si ta muka každý zkusí, než doopravdy si život zhnusí

16.07.2009 06:24:00 | Kars

drogy, jsou drogami pokud je ten co je bere v uvozovkách slabý, ať si každej děla svůj obrázek...
kdyby nebyly drogy, nebyl by svět, myslím si tedy já...
(bohužel)

16.07.2009 00:15:00 | Rasputin.m

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí