Vypravěč

Vypravěč

Anotace: Inspirováno písničkou od Souad Massi - Raoui (konkrétně anglickým překladem). Ta ženská by mě za tohle zabila, protože je to hodně kostrbaté a asi to trošku posune vyznění jejího textu.

Vypravěči, pověz mi příběh
pověz ho jako pohádku
povídej o starých časech
kdy vše bylo zlaté a dobré
kdy podstatné byly jen drobnosti

Neváhej, vyprávěj
Uvězni mě v bylo - nebylo
Neváhej, vyprávěj
Každý má v srdci svém příběh
který čeká na své vyřčení

Vyprávěj, jako bychom nebyli dospělí
Skrýváme dítě v každém z nás
Vyprávěj o peklu a nádheře
O všem zmařeném a promarněném
Abychom pochopili, proč je svět takový

Vypravěči, povídej – tak, jak povídali tobě
Nic nepřidej, nic neuber
Nech mě na chvíli zapomenout
A uvězni mne v té pohádce
Autor lexus, 16.07.2009
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, NikitaNikaT., Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí