Tajné snění za setmění

Tajné snění za setmění

Anotace: ...

Noc byla marnivá
a křídla se mi vzpjala.
Básnění u piva
lásku už nečekala.
Modrá nebesa
za ticha novoluní
umlkly andělů tělesa
odrážeje se v tůni.
A srdce splašené
přestalo náhle tlouci.
To, co je vysněné
ví jenom Všemohoucí.
Autor Inge, 16.07.2009
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Človek sni a take touzi, moc hezky jsi v basni vse vyjadrila.

26.07.2009 13:37:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí