Ztracená

Ztracená

Anotace: Našel jsem ji, ale možná že ne úplně ...

Pod maskou tajemnou,
pod spoustou vytáček a kliček.
Dívenku dojemnou
objevil jsem a k jejímu srdci klíček.

Pod závojem s ranní rosou,
pod pavoučími sítěmi, co přes noc tkaly,
já našel jsem dívku bosou,
co čekala a smála se, když jiné lkaly.

Pod černým suknem prosincové noci,
lednovým mrazivým dechem dne,
našel jsem slečnu, která bez pomoci,
spáchala by činy nehodné!
Autor Obyčejný básník, 16.07.2009
Přečteno 324x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Markéta G., Mbonita, labuť, ziriant, Házté, Bíša, Xindy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsané

12.08.2009 11:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

kéž by to opravdu byla ona...
:o)
mimochodem, velmi hezká a čtivá báseň...

05.08.2009 08:15:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí