Fehero Rocher

Fehero Rocher

Devět životů, jako kočce, ti vzali
a darovali pouze kolotoč
Ovšem žádné 'pouze' není z nouze
to si dobře pamatuj
nezapomeň
jak mámí tě mlha hledících tváří
když reflektory pohasnou

A potom..

Hvězdy ti jsou blíže nežli osud sám
Na mě se nedívej..
vždyť já už to znám
Tohle je svět - pískoviště pro děti
a v každém z nás je plachá vlaštovka
která jednoho krásného dne
jednoduše uletí

na jinou planetu

plnou zvukotěsných dveří
a zámků bez houslových klíčů

takže pokud ji nechytneš drív
budeš mít ze života..

..jen kuličku z čokolády :)
Autor Trapné děťátko, 17.07.2009
Přečteno 378x
Tipy 13
Poslední tipující: kulí očko, prostějanek, stmivani.na.lepsi.casy, Bůchví..., Bíša, Lady Carmila, její alter ego
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a v prostřed oříšek, mňam :) :)

27.07.2009 09:12:00 | prostějanek

jezis ty vlastovky jsou uzasny... fakt kransy... :)

20.07.2009 20:44:00 | stmivani.na.lepsi.casy

To je krásnýýýýýý...

19.07.2009 23:04:00 | lidus

To s tou vlaštovkou je z tvojí hlavy? To je skvělý ;)

18.07.2009 21:39:00 | Bůchví...

Páni..

17.07.2009 11:38:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí