Varování

Varování

Anotace: noční můry...

Varovat chci Tebe, je černá noc
Varuji sebe v bílý den
Varovat chci tě moc a moc
Varovat sebe, měla jsem sen

Sen plný bolesti a hříchu
Mám z toho špatný pocit
Měl si v něm přeraženou míchu
A já prosila Boha abys procit.

Nepodařilo se, ty jsi zmizel
Samotnou si mě tu nechal
Mám teď z toho v srdci svízel
Proč? A kam? Jsi pospíchal

Já ti u rakve klečela
Zem jsem v rukou svírala
Trápila se, brečela
Slzy z tváře stírala

Co jsi zlého udělal? Hloupě jsem se ptala
Bez sil jsem se zhroutila
Jen s pomocí vstala
Má duše jak igelit v ohni se zkroutila

Potom i já odešla jsem k tobě
a pak šťastná blíž ti
v černém ležela jsem hrobě...

Ale jen sen to byl, noční můra
Sudičkám se v rukou míjí
ještě dlouhá šňůra
Doufám, že budem tady ještě chvíli
Autor Gudula, 17.07.2009
Přečteno 252x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, bejbyyyy, stravla, destovecka, Íá, Hazentla, Psavec, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrozná představa.Ještě že to byl jen sen.

17.07.2009 18:50:00 | stravla

to Varovani si vemu k srdci..

17.07.2009 11:17:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí