První a poslední

První a poslední

Anotace: ... nikdo z nás není nepolíbený ...

.

První polibek byl od Anděla života,
když přiletěl byl kolem zmatek a příliš světla.
Něžně vdechl mne do nového těla,
vzpomínka na něj už jaksi vybledla.

Ten druhý byl od mámy,
byl mokrý, jako spousta dalších.
Pak náctý, sátý, tisíctý … známý i neznámý
chutnají po malinách, po soli i po verších.

Ted´ líbáš mě ty můj drahý
a dychtivě čekáš, že ti je všechny vrátím.
A až ten poslední přinesou mi černé perutě,
usmívajíc rozplynu se ve věčnosti, nehnutě …


.
Autor nrocinu Jednorožec, 17.07.2009
Přečteno 331x
Tipy 13
Poslední tipující: zvířenka, sýc, hezule, Psavec, Mbonita, labuť, Bíša, Tacca, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

polibek hovoří:-)
ST

17.07.2009 21:56:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí