Medové květy

Medové květy

Anotace: .................

Vůně medových květů
uprostřed lesů
divokost tvého srdce
slyším na míle daleko
za rytmů
padajících kapek
do jezera
lesní paní
mystické královny

rozhodnutí
získat tvou duši

letím jak orel nad zemí
andělská křídla
mě dál
do tajemných míst
nesou

sním na lodi
která se kolébá

globus se točí
střelka kompasu tančí
severní vítr vonní

kouř a oheň
železo a ocel
včely vyhání
z rudých louk

jarní vůní
tvých vlasů
cítím na rozcestích

lidé mé trápení nevidí
pro ně jsem slepý poutník
s rezavou zbrojí

slunce a měsíc
němý svědci
kteří mé snažení sledují
vidí
mé trápení
když tě hledám

dryádu ve snu zjevenou

lesní vílu
vonící květinami.
Autor Vlk v rouše, 17.07.2009
Přečteno 288x
Tipy 29
Poslední tipující: Laivindia, Markéta Hl., hašlerka, Dota Slunská, Psavec, dream in emptiness, januve, labuť, Mbonita, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je taky moc pěkná

21.07.2009 23:34:00 | Markéta Hl.

moc hezká

18.07.2009 19:20:00 | hašlerka

...víla je krásná, ale není nad dívku z masa a kostí... :-)))

17.07.2009 20:09:00 | Lota

:-) fandím ti, ať uspeješ

17.07.2009 19:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí