Lunou osvícená

Lunou osvícená

Anotace: Na té Luně něco je...

Měsíc se ovinul černou tmou,
v noci se potkávám s touhou Tvou.
Lásku já poznávám skrze Tvé srdce,
chci se k ní modlit jak muslim v mece.
Slza mi omývá mou černou část,
chtěla bych se už jen tak pást.
Vím, že je bláhové něco si přát,
asi je nejlepší všemu se smát.
Autor Ráchel, 17.07.2009
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Indigo, Holis, T-Mac
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí