buď sbohem mundůrku

buď sbohem mundůrku

Anotace: alberty mění barvičky, už nemáme kapsičky.

Můj drahý pracovní mundůrku,
dnes naposled vážu pláště modrou šnůrku,
dnes oblékám si naposled barvu pampelišky,
jak těžko bude mi bez mé žluté čepičky.
Zítra už budu azurová,
pod modrý kšilt své čelo schovám,
tolik jsem si s tebou užila,
má zástěrko modrá,s kapsami,
teď budeš ,jak žába zelená
a kapsičky budou chybět mi.
Teď Tobě můj mundůrku,
žlutý a tmavomodrý věnuju tichou vzpomínku.
Byli jsme spolu,
v dobrých i zlých časech,
snad v budoucnu budem spolu zase.
Teď vyměním tě za nový,
zelený a azurový.
Buď sbohem,má žlutá čepičko,
buď sbohem,mé žluté tričko,
buď sbohem,límečku modrý,
snad ten nový bude taky dobrý.
AMEN
Autor Aliklat, 17.07.2009
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí