Mundůrek už mám

Mundůrek už mám

Anotace: :O

Nový mundůrek už mám,
na starý s láskou vzpomínám,
teď však na mé kštici,
je kšilt modře zářící.
Co já bych za to dala,
bych jen na chvíli směla,
zas odít se v mé žluté tričko,
na hlavu tě dát žlutá čepičko.
Hlavou o pult tupě mlátím,
neb bez kapes já tužky tratím,
už nemám ani jedinou,
tužku,nebo prupisku svou,
Jak a čím já budu psát?
Jak bez kapes mám pracovat?
Nač je mi bez kapes zelená rouška?
skončím u doktora Chocholouška.
Autor Aliklat, 17.07.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí