Vzducholoď

Vzducholoď

Vznášet se jako
vzducholoď nového
objevu
chtít nechat
se odnést mořskými
vlnami daleko od
břehů nespoutanosti
v marnosti čekání
v žilách jed
se prohání
a pohled se barví
prachovou šedí
ve dne i v noci
kdy
všichni všechno
jen tak vědí
letmo na ostrov
osamocených skutečností
vprostřed oceánu
proviněných okamžiků
pluji na voru
mizím v mžiku
letím nahoru
obláčkem z jahody
nač čekat na výtah
chodit na schody
do výšin večerního
divadelního představení
kde nikde nikdo není
pouze pár kruhů na desce
stolu
uhlík na jazyku
z vyhořelých pramenů
citů
hlava na stole
a ticho jen...

...tak nerušit
chci být jen sen...

jež rozplyne se v mžiku
brzkého okamžiku kdy
dojde v žilách krev
a srdci zastaví se tep

to potom po stopách
zbloudilců najdu směr
k probuzení kde bude jen a pouze

strach schovaný v nicotné touze.........

zase jen

vzducholoď bezejmenná
a magické oči hyen
sténajících po
tónech žalostných písní

krveprolití za pravdivost linoucí
se vůně
po které běžíš...

..beze mě

Jsi tu?
Autor padající do neznáma, 17.07.2009
Přečteno 294x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., enigman, Bíša, její alter ego, zlomený a nanicovatý -__-, bejbyyyy, Psavec, Květka Š., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je...

20.07.2009 11:35:00 | enigman

sem :-)

17.07.2009 21:49:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí