Hudba

Hudba

Anotace: :0)

Na chvíli zastavit
a zavřít oči.
Se světem,
co se pomalu točí..
Vyletět nahoru do oblak
a nechat to tak.
Cítit.
Být jen zrnko, mák.

Možná uslyšet.
Na chvíli bez dechu.
Jak roste tráva.
Odevzdat se poslechu.
Tolik hudba dává.
Jako když první vánek
zpívá lidem:
Běž!
Než přinese bouři
a déšť.
Nechat proplout
inspirace třpyt,
jež rozlevá radost v nás.
Sluneční svit.
A zachytit myšlenky paprsek,
co vykouzlí
divukrásný okamžik.

Lusknout prsty..
A možná tohle
je nový počátek.
Prvního tance krok,
co rozvlní boky lehce
a přece.
První ptáčete pípnutí,
co probudí život
v řece.
První dětský křik,
co se nechá láskou
vést.
Nechejme se
lidé milí.
Jednou provždy
hudbou nést.
Autor T-Mac, 17.07.2009
Přečteno 218x
Tipy 13
Poslední tipující: ziriant, labuť, Xindy, Psavec, Flamy, hanele m., no.signal, Mbonita, Veselý Drak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadná.

17.07.2009 23:51:00 | Psavec

Nádherná, vážně krásně vyjádřené =)

17.07.2009 23:19:00 | no.signal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí