Kabaretní tanečnice

Kabaretní tanečnice

Anotace: Dávno napsaná, ale nechtěla jsem ji jen tak "hodit do šuplíku"...

Když jsem tě prve spatřil
na ošuntělém gauči
rudém jak víno
podobala ses labuti
oněmělé životem
Stvořena pro zábavu
a lehké snění
pila si šampaňské
z mastného kelímku

Na ošuntělém gauči
ve skořápkách osudů
podobala ses trochu
ušpiněnému pírku
tančícímu na rtech
jiných mužů
zběsilý kankán křičící
tvůj pláč

Na ošuntělém gauči
v šepotu našich těl
věřil jsem že jsi jen má
vonělas po šafránu
a já si myslel že
se navždy budu
tetelit v tvém dechu

Na ošuntělém gauči
v pravdivých lžích
chtěla jsi po mě zaplatit
a já ti vyhověl
zbaven všech sil...

Na ošuntělém gauči...
já pořád budu sám
Autor Lacosta1, 18.07.2009
Přečteno 289x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, NikitaNikaT., Bíša, sestra-konec, Radek.oslov.Šafárik, labuť, hašlerka, GM, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten povzdech vrací sen...

18.07.2009 20:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí