Pocit varu

Pocit varu

Anotace: zklamání

Když procházíš se travou
bosá trávou mechovou
jsi krásná jako víla
vlastně jsi jen mou

je to zvláštní pocit
jemný a vzrušivý
však ted Tě jiný hladí
co mám na to říct?

mám zvláštní pocit varu
v těle vaří se mi krev
že jsi s klukem jiným
jak zákeřný je svět

než obrátím se jednou
život se změní hned
je zády ke mne,Tvojí vinnou
nelze to vrátit zpět

vzdávám se Tvé lásky
vzdávám se naděje
nechci bloudit světem sám
nechci už být zde

ted procházíš se travou
tou trávou mechovou
a máš pocit vinny
že nejsem tam s tebou...
Autor Quigleika, 18.07.2009
Přečteno 233x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, malý lachtánek, WAYWARD, Bíša, Psavec, Mbonita, Házté
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...najít si odvahu

20.07.2009 13:00:00 | WAYWARD

Těžké to pro tebe musí být,
nevzdávej to,
musíš dál životem jít.
stojí za to, fakt, věř mi
a hlavně věř sobě!!!
a koukej žít

18.07.2009 15:39:00 | Kars

naděje se nevzdávej!..

18.07.2009 13:33:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí