Za humny je drak

Za humny je drak

Anotace: Naší malé Klárce

Za humny je drak

Za humny je drak
Pojď už Klárko spát.
Nebo, kousne tě do krku
Ukousne Ti paruku…

Pak se budem ptát,
Proč nešla jsi dřív spát.
Ráno musíš vstát,
A jít si hrát !

U lesa si poletuje,
Na sluníčku se nám směje.
Větříček ho podporuje,
Odfoukne ho, až zaduje.!
Autor v.hercik, 18.07.2009
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, Bíša, Květka Š., hašlerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

včera v parku, postrašil drak Klárku,
bububu, že ti čmajznu paruku

18.07.2009 19:10:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí