Válka v nás

Válka v nás

Anotace: láska bez odezvy je jak procházet minovým polem...

Chodíme okolo sebe,
ostnaté dráty položené na zemi.
Kličkujeme.
Každý krok je jedna velká nejistota,
přemýšlím - kam šlápnout?
Miny rozložené v trávě,
železa číhající na poslední krok,
těšíš se až se mi podlomí kolena?
Kdypak se holá chodidla zasypou hlínou?
Nechci, už nemůžu, jde to ještě vzdát?
Až budu sténat roztříštěná na kousky
opravdu zvítězíš?
Láska se nenápadně mění v past
ve které pomalu umíráme.
Hrajeme o život.

prohráváme...
Autor Klíček, 18.07.2009
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, Zpátky, Psavec, sestra-konec, Radek.oslov.Šafárik, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jde to vůbec - vyhrát?

06.09.2009 20:30:00 | Obyčejný básník

Moc pěkně napsaná básnička.

18.07.2009 23:26:00 | Psavec

ten pocit super napsaný

18.07.2009 21:02:00 | Radek.oslov.Šafárik

Zajímavě zpracované téma. Má něco do sebe.

18.07.2009 20:53:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí