Stíny

Stíny

Anotace: stíny se s nocí ztrácí

Věčné hádky
nekonečná slepota pocitů.
Čekám „promiň“
nepřichází...
Šeptáš „omlouvám se“ v smskách
cizímu telefonu...
Stínu přece nevadí, když ho vymažeme,
splyne s přicházející nocí.
A s dalším sluncem zase vyleze a bude bez poskvrny.
Chci, aby byla věčná tma, slunko nevycházelo
stíny se v noci ztrácí a nic je neponičí.
Autor Klíček, 18.07.2009
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Zpátky, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stíny se ztrácí, ale bolest narůstá...

18.07.2009 20:56:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí