Žádná zlost

Žádná zlost

Anotace: Občas je prostě zbytečný se rozčilovat. Nikdy není tak strašně, jak to vypadá..Vždycky může být hůř.(Ale pravidlem to není..:))

Umět neřešit malichernosti,
zbavit se veškeré zlosti,
unášené letním vánkem smetajícím slámu z polí.
Uletět pryč,
tak daleko,
jak to sněhobílá křídla dovolí.
Napůl zlámaná,
však stále silná,
asi vypadala bezbranná,
jednou si to přizná.

Nepotřebju falešené přátele,
stojící okolo mé postele
usmívají se při tom nesměle
a myslí si
"jdi už konečně do pr** "
Strašně rychle se všechno semele,
řeči, které se už zdály být omšelé,
osnují plány,
né vždy veselé..
A shodí tě z té postele.
Políbení na líčko nikdy nebylo tak vřelé..

Věci, ve kterých si si byla jistá,
najednou mění svá místa.
Voda v moři tvého života už není tak čistá.

I Lidé okolo se mění,
neříkej že ne,
kéž by to bylo jen domění.
Zlost a nenávist brzo se přižene.
V době, kdy už všechny terče jsou sražené.
/Pozdě./
Autor Dev_LATea_princess, 18.07.2009
Přečteno 301x
Tipy 17
Poslední tipující: Hantec, WAYWARD, Vlk v rouše, Psavec, kikis, sestra-konec, PPetrushka, Mbonita, Mounkey, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Falešníků je vskutku dost. A nemusíto být přátele, ale co hůř, falešní milenci...

18.07.2009 21:59:00 | kikis

Moc povedená, jsi fakt třída, divím se, že je ti teprve 15 let..no život je krutý a na věk se nekouká...ST hlavně za ta stále silná křídla...:-)

18.07.2009 21:29:00 | PPetrushka

Mluvíš mi z duše

18.07.2009 21:04:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí