Láska na potkání

Láska na potkání

Anotace: -

Láska na pozvání nepřichází.
Láska bezedná, nezvaná, vletí mezi dav a hraje si s duší.
Řekněte mi, kdo, když večerní peckové hody za tmy pořádá,
Nevzpomene si, jak složila ho na záda?
Autor desela, 18.07.2009
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Ori Eremos
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí