Můj domov

Můj domov

Anotace: Žiju sám, jenom to, povím vám...

Tohle je moje doupě
Cítím se v ním tak hloupě
Ale co s tím nadělám
Když jsem na světě sám
Jen tu tak ležím
A v myšlenkách za tebou běžím
Po dechu lapím
Proč se tak trápím?
Ležím dál a jen tak medituji
Skončím – vstanu a z radosti poskakuji
Zakopnu a spadnu
Nehýbu se a vadnu
Spím a sním
Že jsem hloupý, vím
Zvednu své tělo
Přemýšlím jestli to smysl mělo
Otevřu okno a z desátého patra
Z tmavého baráku, co tak chátrá
Vidím špinavé okolí
Ach, pohled bolí
Tak radši zalezu do své díry
Do bytu, který je přece jenom milý
Svůj vlastní svět tam mám
I když tam žiji sám!
Autor D.Angel, 07.11.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to nas bude asi víc, bohužel...

09.11.2005 17:18:00 | D.Angel

Taky doufám...

08.11.2005 16:44:00 | D.Angel

moc krásná, snad brzo nebudeš tam tak sám

07.11.2005 22:34:00 | Melfëa

Ano, doma je doma, ale taky doma je někdy k nevydžení!

07.11.2005 17:57:00 | D.Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí