Píseň

Píseň

Anotace: Je to divný???

Složil jsem píseň
pro člověka co mluví
mluví pokojně
mluví klidně
přeskakuje slova
a věty
odstavce
až zbyde jen ticho
mlčení.
Trapné mlčení jeho
co nezná, co neví
co snad ani nemůže?
Chodí kolem dokola
stolu a hledí
na jídlo co voní
a chce ho
chce se
a nemůže.
Zapomněl na to slovo...
Autor Uldor, 07.11.2005
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí