Hvězdný prach

Hvězdný prach

Anotace: .................

Astronom vidí

raketu na nebi
mezi hvězdami
daleko od nás
jiní svět
tam se prožívá
ticho a nekonečno
mlhoviny které tančí

tam
kde
kosmonaut sní

kde jsi jen ty
kterou hledám
ukrytá v zemi zázraků
kouzel a snů
které ožívají
o úplňcích v mé mysli

ztracení čas
jen tím
že sním
když neslyším
vůni tvých vlasů
necítím vzduch
který se po bouřce pročistí

když déšť
odkryje
skryté poklady
v zemi ukryté

které lidí přechází
ve spěchu
ztrácí chvíle
nezapomenutelné

jak motýla
kterého chytit nemohou
ulétá jim
až ke hvězdám

kde ho
jeho láska
sleduje
magickým dalekohledem
který do srdce vidí………………

dva blíženci
zatím se neznají….

na nebi hvězda
jejich svítí

hvězdný prach
zpívá jejich příběh.
Autor Vlk v rouše, 19.07.2009
Přečteno 327x
Tipy 30
Poslední tipující: Laivindia, hašlerka, Pešulka, Markéta Hl., Alasea, Thesssinka, Mbonita, Psavec, labuť, Tanzania, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Božská báseň, je krásně procítěná, má spoustu kladů..jen tak dál v tvoření :-)

29.07.2009 21:29:00 | Pešulka

Božská báseň, je krásně procítěná, má spoustu kladů..jen tak dál v tvoření :-)

29.07.2009 21:29:00 | Pešulka

Hezky ten příběh vyzpíval.

19.07.2009 11:17:00 | Psavec

Do Tvého příběhu píšu ST.

19.07.2009 10:41:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí