povídavá

povídavá

Anotace: Pověz, kdo ti rány solí Kdo vrazil ti nůž do těla Pověz, řekni, co tě bolí Cos chtěla a co nechtěla

Pověz, kdo ti rány solí
Kdo vrazil ti nůž do těla
Pověz, řekni, co tě bolí
Cos chtěla a co nechtěla

Pověz, kvůli komu slzy
Z tvých očí prší do ticha
Pověz, vždyť je ještě brzy
Až příliš brzy nedýchat

Pověz, čí to byly dlaně
Co ukradly všechen tvůj smích
Proč tvé rty chutnají slaně
A proč máš závoj na očích

Pověz, kam mi teď utíkáš
Kde není místo pro dva z nás
Pověz, pověz, proč nedýcháš
Proč jsme už jen minulý čas
Autor branwen, 19.07.2009
Přečteno 274x
Tipy 15
Poslední tipující: dream in emptiness, fidgetypoet, Isquieasuus, Talla, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Marfuša, hašlerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

netřeba komentař

01.08.2009 17:19:00 | Radek.oslov.Šafárik

mnohdy nevíme co chceme. Moc hezká

19.07.2009 09:21:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí