Poslední dech

Poslední dech

Anotace: ...

Holenní kost mi zlomila hůl
půlnoční stín my rozsek´kout,
kořením dní je v očích sůl,
už nechci plavat, začínám plout.

Poslední dech věnuji snům,
poslední moment bez mezer,
svět je jen bláznem plným not,
zapomeň na svět, vzpomeň na život...


Večerní tance poslepu,
když slunce skládá svatební šat,
na dutou lípu poklepu,
chci si svou slávu vyklepat...

Poslední dech věnuji snům,
než i ty včely začnu štvát,
svět je jen bláznem plným not,
ještě furt hoří mé svíčky knot...

Poslední dech věnuji snům...
V poslední chvíli svět zase sám...
Vždyť jsem jen blázen plný not...
Už se mi vyráží na čele pot...

...
Autor voedor, 19.07.2009
Přečteno 231x
Tipy 9
Poslední tipující: zenge, Psavec, Kamil Princ, Mbonita, Zpátky, NikitaNikaT., enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! velmi dobré... a čtivé.

19.07.2009 19:51:00 | NikitaNikaT.

perlí...

19.07.2009 18:23:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí