Pořád dokola vyprávíš mi pohádku

Pořád dokola vyprávíš mi pohádku

Anotace: pro Verču

Pořád dokola vyprávíš mi pohádku...

Každý večer před spaním
sotva zavřu oči
kolotoč se rozkvílí
(potřeboval by namazat)
a roztočí...

Pokaždé když se venku stmí
když vyjde první hvězda
sedneš mi na pelest
a slova o sto šest
se hrnou...

Krčím se pod peřinou
kolena k bradě a ruce mezi stehny
už nechci
Tak mlč už vedle mě si lehni
a spi a nemuč mě svým vyprávěním...

A ty pořád dokola vyprávíš mi pohádku
živote...
Autor Bůchví..., 19.07.2009
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Radek.oslov.Šafárik, Jana M., Alasea, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasa...

21.07.2009 12:53:00 | Radek.oslov.Šafárik

A protože pořád mele, je to známka, že žiješ. :o)

19.07.2009 16:42:00 | labuť

pohádku o čem?

19.07.2009 16:31:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí