představ si

představ si

Anotace: ... mimikry ... ... ministry ...

.
představ si všechny lidi
před sebou na návsi
představ si všechny lásky
před sebou nahatý

představ si prezidenty
před malé mikrofonky
před sebou bez gatí
představ si jen

zas na tebe řvou

a ty musíš do války

pro jejich mini mikro

máma tě má pořád ráda
tož jim znova řekneš,
vlezte mi všichni
na ctěná záda

já mám včil
převelmi
činění !
.
Autor a_tao, 19.07.2009
Přečteno 242x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Churry, Házté, Psavec, Gudula, Mbonita, Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
ano představy...
jen očekávání
stojí tu samo nahotinké
s hlavičkou schýlenou
.

20.07.2009 00:19:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí