někdy takový smutek

někdy takový smutek

Anotace: před snídaní po víkendu

někdy takový smutek
jako by mi život utekl
jako bych už tušil konec
a přitom neprožil
ani jeho začátek
v pohádkách na konci zvonec
proč asi?
že jde se spát?

bát se
či smát
to není k řešení
a věštění k čemu
kdo by to unesl
kdyby to byla pravda

jestli našim štěstím
není naše nevědomost
nebo dokonce pitomost
nebo jsme most
mezi dvěma břehy
bolestí a něhy
či jen zběhy
kteří
v rohu na hanbě
toho mají dost
a někomu pro radost
nosí v hubě
holou kost

někdy takový smutek
jako by mi ...
Autor radexk, 20.07.2009
Přečteno 200x
Tipy 5
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Gudula, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí