Noční zpověď

Noční zpověď

Anotace: ...

Jsem jeden z mnoha
od koho bereš
kterej ti dává
ty jedna malá pražská
s vílou na rameni
když jsem za tebou
a pachtím se
pot ze mě stříká
jak uhnaný zvíře
s pajšlem plným chlastu
přemlouvám se
abych nechcípnul
nebo snad až potom
a už se radši ani neptám
kam že se sakra poděly city
a hlavně
jestli jsem byl dobrej
přemejšlim
jak se říká ne
když je otázka navlečená
do dlouhejch černejch podvazků
tvrdí, že neumí mrknout jedním okem
a taky
jak se mi ráno bude vstávat do fachy
ani bys nevěřila
jak má jeden čas o všem přemejšlet
když se jen jedním z mnoha
ty moje malá pražská
Autor Judak, 20.07.2009
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Kapka, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí